Info

Här kommer vi fortlöpande att delge information om vad som händer i branschen och inom hunderiet.

[090701] Och helt plötsligt så var det väldigt lokala bevakningsföretaget Grupplarm med i leken. Se bifogade länkar;

 • [090628] Tung dag, blev inkommenderad under semester. Fick information ang omstukturering i bolaget. Resultat, vissa fick lämna sina tjänster medans vissa av oss fick nya tjänster i andra områden.

  [081231] Lite olika tidningslänkar från året som gått.

  [080701] Protect U och Creab blir ett gemensamt företag med larm, bevakning och låsbehörighet genom en fusion. Se bifogade länkar:

  [080601] Alla hundförarna på Protect U har genomfört sina årliga hundförarprov och har med glans klarat dessa! Stort grattis till berörda hundekipage!

  [071231] Tidningsartiklar från året som gått. Se bifogade länkar:

  [071110] Har under hösten genomfört 2 st hunduppvisningar, bilder finns på www.protectu.se. Det var en ny men intressant upplevelse, vi har iofs kört uppvisningar tidigare år också men vi kommer nu att sy ihop ett program som vi kommer att ha i  fortsättningen och som skall kunna tillämpas mer eller mindre överallt! Tack till alla skyddshundsgruppens hundförare som ställde upp! Mycket vänligt och vi lärde ju oss endel ;-)

  [071001] Uppdaterat sidan lite här och var!

  [070821] Semestrarna är över och vi på skyddshundsgruppen laddar för ett nytt tjänsteår!

  [070604] Grattis Ronny Ståhlberg och Siriusgårdens Asca som klarade uppkörningen hos Blekinge-polisen! Detta är det 5 godkända väktarhundsekipaget hos Protect U i Sölvesborg! Man har med detta 3 godkända schäfrar och 2 mallar! GRATTIS ÄN EN GÅNG ! Ps, glöm inte tårtan nästa hundträning!

  [070501] Grattis till Mats Rignell o Chrijers Bo samt till Magnus Nilsson och Trebökens Fuji. Dom genomförde tjänsteprovet hos Blekinge-polisen och klarade detta. GRATTIS!

  [070401] SHG har fått en ny hundinstruktör vid namn Kenneth Ståhl ifrån Osby! Kenneth kommer att närvara vid våra träningar och se till så att våra hundekipage håller en bra och vettig tjänstehundsstandard! 

  [061231] Tidningsartiklar från året som gått. Se bifogade länkar:

  [061117] Grattis till Måns Bäck som klarade uppkörningen med Blacknecks Disco och gjorde det med bravur och genom ett klockrent arbete i Revinge! GRATTIS!

  [061019] Tjänstehundsgruppen ändrar namn till skyddshundsgruppen! Vi har tränat nu till och från under ett år och detta med Ingvar Schax som instruktör! Vi är mycket glada över att han vill hålla i vår träning och ser fram emot att få fortsätta träningarna med honom! I nuläget så är det endast Protect U bevakning som anslutit sig till träningen men vi välkomnar dom som vill!

  [061018] Då var gamla webbplats endast var till för att trycka ut reklam och annat skräp så har vi startat på ett nytt webbhotell och hoppas på detta sätt slippa reklamen! I samband med detta så bytte vi även namn till SkyddsHundsGruppen.

  [060501] Tjänstehundsgruppen har nu Ingvar Schax som hundinstruktör. Ingvar kommer att hålla i träningar med Grupplarm och Protect U bevakning i fortsättningen och vi ser alla fram emot detta!

  [051231] Tidningsartiklar från året som gått. Se bifogade länkar:

  [050605] Jaha, då var första versionen utav thg:s hemsida skapad, den kommer att förbättras så jag hoppas verkligen ni har överseende för sidan och all reklam som finns på sidorna. Allt eftersom verksamheten kommer igång så skall även denna hemsidan ändras, fler bilder och fler medlemmar kommer att läggas in. Jag har valt att inte knyta någon gästbok till hemsidan med tanke på att jag inte har tid att sålla bort skräpet ifrån det som är roligt att ha så om ni har något ni vill säga eller förmedla så maila till oss.

 •